Avaa vain tonnikalapurkki, ja yrttinen täyte on viittä vaille valmis.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6–8 kpl
20 min + 20 min
Helppo
Perunavohvelit
Ainesosat
3
dl
perunamuusia
2
dl
maitoa
2
munaa
2
dl
vehnäjauhoja
½
tl
suolaa
paistamiseen rypsiöljyä
Täyte
1
prk (170 g)
maustettua tonnikalaa (esimerkiksi Pirkka yrttinen tomaatti)
1
prk (200 g)
kermaviiliä
1
ruukku ruohosipulia
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria rouhittuna
Vaiheet
- Sekoita muusiin maito, munat ja jauhot. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Anna muusiin maito, munat ja jauhot. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
- Tee täyte. Sekoita tonnikalan joukkoon kermaviili. Silppua ruohosipuli joukkoon. Jätä hieman ruohosipulia koristeluun.
- Paista taikinasta vohvelit. Sivele vohveliraudan paistopinnat öljyllä.
- Tarjoa vohvelit tonnikalatäytteen kanssa.
Vinkki! Pussiperunoiden värisuora kertoo käyttötavan. Punainen on muusiin sopiva jauhoinen perunalaatu, vihreä kiinteä, joka sopii salaatteihin ja keittoihin ja keltainen on mainio yleisperuna.