
Mehevien suklaapalojen taikinan joukkoon soseutetaan banaania ja osa jauhoista korvataan mantelijauheella. Mokkaisen maun tuo päälle sivelty kahvi-suklaakuorrutus.
Mantelimokkapalat
Ainekset
Työvaiheet
-
Soseuta kulhossa kananmunat, banaani, ruokosokeri ja rasva. Sekoita mantelijauhe, tumma kaakaojauhe, vehnäjauho, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää kananmunaseoksen joukkoon. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
-
Vuoraa leivinpaperilla uunivuoka (15 cm x 25 cm). Kaada taikina vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
-
Paloittele suklaa kattilaan. Lisää kahvi. Kuumenna, kunnes suklaa on lähes sulanut. Sekoita tasaiseksi ja levitä kakun päälle. Koristele marjoilla ja marjajauheella.