Puolukka piristää pannukakun makua ja on ekologinen valinta kuten muutkin kotimaiset metsämarja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12
10 min + kypsennys 25 min
Helppo
Puolukka-kaurapannari
Ainesosat
1
l
kauramaitoa
3
munaa
1
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
2
dl
kaurajauhoja
2½
dl
vehnäjauhoja
2
rkl
margariinia (laktoositon, rasvaa 80 %)
2
dl
puolukoita sulatettuina
Vaiheet
-
Sekoita kulhossa maito, munat, hunaja, suola ja jauhot tasaiseksi taikinaksi. Sulata margariini ja sekoita taikinaan.
-
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja ripottele puolukat tasaisesti pannarin pinnalle. Kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes pannukakku on kypsää.