Punaiset linssit puuroutuvat hiukan kypsyessään ja antavat currylle sakeutta.
Pikainen tofucurry
Ainekset
Työvaiheet
-
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuivaa ja leikkaa tofu kuutioiksi. Paista tofukuutioita öljyssä pari minuuttia, lisää kuivamausteet ja suola, ja jatka paistamista toiset pari minuuttia.
-
Siirrä tofukuutiot pois pannulta, lisää loraus öljyä ja paista seuraavaksi sipuleita noin minuutti.
-
Huuhtele linssit kylmällä vedellä siivilässä, valuta ja lisää paistinpannulle yhdessä kirsikkatomaattien kanssa. Kaada kasvisliemi pannulle ja anna curryn hautua kannen alla 10–15 minuuttia tai kunnes linssit ovat kypsiä.
-
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Sekoita noin 2/3 ranskankermasta curryn joukkoon ja palauta samalla tofukuutiot pannulle. Kuumenna ja mausta lopuksi sitruunamehulla ja hienonnetulla korianterilla. Tarjoa loppu ranskankerma lusikoituna annosten päälle.