Voit korvata yuzu-kastikkeen sekoittamalla keskenään ruokalusikallisen soijaa, sitruunamehua ja vettä.
Vihreä lohivokki
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa lohi kuutioiksi. Leikkaa broccoliinit pitkittäin kahtia, hienonna kevätsipuli ja leikkaa kurkku paksuiksi tikuiksi.
-
Paahda pähkinöitä kuivalla, kuumalla pannulla koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat vähän ruskistuneet. Siirrä pähkinät syrjään pannulta ja paista seuraavaksi lohikuutiot tilkassa öljyä kypsiksi. Mausta lohikuutiot suolalla. Siirrä lohikuutiot syrjään pannulta ja paista broccoliinejä, kevätsipulia, kurkkutikkuja ja sokeriherneitä tilkassa öljyä 3–4 minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
-
Keitä nuudelit kypsiksi kiehuvassa vedessä.
-
Kuori ja raasta inkivääri pieneen kulhoon. Sekoita joukkoon seesami-öljy ja yuzu-kastike.
-
Siirrä lohikuutiot ja paahdetut pähkinät takaisin pannuun kasvisten kanssa. Lusikoi kastike vokin joukkoon. Ripottele silmusalaattia pinnalle ja tarjoa vokki kuumien nuudeleiden kanssa.