Hampurilainen täytetään mehevällä haukipihvillä, kasviksilla ja tuorejuustolla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
30 min
Helppo
Haukihampurilaiset
Ainesosat
500
g
haukea jauhettuna
2
munaa
1
dl
turkkilaista jogurttia
1
rkl
sinappia
1
dl
tilliä silputtuna
1
rkl
sitruunan kuorta raastettuna
1½
tl
suolaa
½
tl
valkopippuria myllystä
voita paistamiseen
Lisäksi
1
pihvitomaatti tai 2 tomaattia
½
kurkku
tilliä
salaattia
6
hampurilaissämpylää
1
rs (200 g)
ruohosipulituorejuustoa
ketsuppia
Vaiheet
- Sekoita hauen joukkoon munat, jogurtti ja sinappi.
- Silppua tilli. Pese ja raasta sitruunan kuori. Lisää kalamassan joukkoon tilli, sitruunankuoriraaste, suola ja pippuri. Sekoita massa tasaiseksi.
- Taputtele massasta pihvejä ja paista ne voissa pannulla meheviksi, noin 3 minuuttia per puoli.
- Pese ja viipaloi tomaatit ja kurkku. Irrottele tillinoksat ja revi salaatinlehdet. Paahda sämpylät.
- Sipaise sämpylään reilusti tuorejuustoa. Lisää väliin salaatinlehti, tomaattiviipale, haukipihvi, kurkkua ja tilliä. Tarjoa ketsupin kanssa.