Pasta-pinaattivuoassa rouskuvat myös rapeat varsiparsakaalit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
10 min + 30 min uunissa
Helppo
Pasta-pinaattivuoka
Ainesosat
1
ps (200 g)
lehtipinaattia pakasteesta
1
sitruuna
2
prk (á 2½ dl)
ruokakermaa
1
dl
vettä
2
dl
mozzarellajuustoraastetta
½
tl
mustapippuria myllystä
½
tl
suolaa
1
ps (150 g)
varsiparsakaalia
½
rs
kirsikkatomaatteja
1
pkt
ricotta-pinaattitortelloneja
Vaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Sulata lehtikaali ja purista vesi pois.
- Pese sitruuna. Raasta sen kuori ja purista mehu.
- Sekoita kerman joukkoon vesi, pinaatti, 1½ dl juustoraastetta, pippuri ja suola.
- Huuhtele varsiparsakaalit ja tomaatit. Leikkaa kaaleista kuivat kannat ja pilko varret 3 sentin paloiksi.
- Levitä tortellonit uunivuoan pohjalle. Kaada joukkoon kermaseos. Lisää päälle varsiparsakaalit ja tomaatit. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
- Kypsennä pastavuokaa uunissa 30 minuuttia.
Vinkki! Ruokakerman voi korvata pippuri- tai sitruunakermalla. Unohda silloin pippuri tai tuoreen sitruunan raaste ja mehu.