Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Kasvis
Suolainen leivonta
18:39 | 4.7.2024

Parmesaanipiirakka

Lisää omaan keittokirjaan
ET-lehti on lisännyt 422 reseptiä
OHJE Christina Aaltio KUVA Ninna Lindström

Mehevä juustopiirakka saa vihreät koristeet varsi- ja ruusukaaleista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 palaa
50 min
Helppo

Parmesaanipiirakka

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

100
g
voita
3
dl
vehnäjauhoja
1
dl
parmesaaniraastetta
1
muna
1
rkl
kylmää vettä
¼
tl
suolaa
TÄYTE
2
dl
ruokakermaa
2
munaa
1
ps (150 g)
mozzarellaraastetta
1
dl
parmesaaniraastetta
1
tl
kuivattua timjamia
½
tl
mustapippuria rouheena
PÄÄLLE
100
g
varsiparsakaalia
2
dl
ruusukaalia
nokare voita
ripaus suolaa
parmesaania lastuina

Vaiheet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

  2. Nypi pehmeän voin joukkoon vehnäjauho ja parmesaani. Sekoita joukkoon muna, vesi ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina piirakkavuokaan.

  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset. Lisää ne pohjan päälle.

  4. Kypsennä piirakkaa uunissa noin 30 minuuttia.

  5. Keitä varsi- ja ruusukaaleja 10 minuuttia. Valuta kaalit. Lisää joukkoon nokare voita ja ripaus suolaa.

  6. Kumoa kaalit piirakalle juuri ennen tarjoilua. Höylää päälle muutama lastu parmesaania.

VINKKI! Pussillisen parmesaaniraastetta (80 g) voi jakaa puoliksi pohjaan ja täytteeseen.

Tilaa Glorian ruoka & viini
suolainen leivonta
parmesaani
Leivät & piirakat
Vegebaari
kasvispiirakka

Suosituimmat

Mangosalsa

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini