
Mehevä juustopiirakka saa vihreät koristeet varsi- ja ruusukaaleista.
Parmesaanipiirakka
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
-
Nypi pehmeän voin joukkoon vehnäjauho ja parmesaani. Sekoita joukkoon muna, vesi ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina piirakkavuokaan.
-
Sekoita kaikki täytteen ainekset. Lisää ne pohjan päälle.
-
Kypsennä piirakkaa uunissa noin 30 minuuttia.
-
Keitä varsi- ja ruusukaaleja 10 minuuttia. Valuta kaalit. Lisää joukkoon nokare voita ja ripaus suolaa.
-
Kumoa kaalit piirakalle juuri ennen tarjoilua. Höylää päälle muutama lastu parmesaania.
VINKKI! Pussillisen parmesaaniraastetta (80 g) voi jakaa puoliksi pohjaan ja täytteeseen.