Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min
Helppo
Purjotapakset
Ainesosat
4
purjoa
1
pss (200 g)
padron-paprikoita
2
rkl
oliiviöljyä
½
tl
suolaa
2
dl
pakastettuja kirsikoita
1
salottisipuli
1
dl
rypsiöljyä
3
rkl
punaviinietikkaa
1
rkl
hunajaa
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria
Vaiheet
- Tee ensin kastike maustumaan. Sulata kirsikat mikrossa ja pilko ne kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kirsikoiden joukkoon sipulit ja loput kastikkeen ainekset.
- Lämmitä grilli tai kuumenna hiillos. Levitä hiilet grillin toiselle laidalle.
- Grillaa purjoja suoralla lämmöllä 10 minuuttia. Kun pinta on tummunut, siirrä purjot epäsuoraan lämpöön ja kypsennä pehmeiksi eli noin 10 minuuttia.
- Grillaa paprikat nopeasti kuumalla lämmöllä molemmin puolin.
- Poista purjojen uloin kerros ja leikkaa sisus muutamaan osaan. Laita purjot ja paprikat kulhoon, lisää tilkka öljyä ja suolaa. Tarjoile kirsikkakastikkeen kanssa.