Halloumissa on sopivasti suolaa, lisää ei tarvita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
15 min + 20 min
Helppo
Tomaatti-halloumipelti
Ainesosat
8
isoa tomaattia
1
rs
kirsikkatomaatteja
1
pkt (200 g)
halloumia
½
dl
salviapestoa, esim. Pirkka
kannikka vaaleaa leipää
¾
dl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
(tuoretta salviaa)
Vaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Sipaise uunivuoan pohjalle öljyä. Pese ja halkaise tomaatit. Kirsikkatomaatit voi lisätä kokonaisina. Leikkaa halloumi tikuiksi.
- Lado tomaatit ja halloumi vuokaan. Levitä tomaateille salviapestoa.
- Kuutioi leipä ja ripottele kuutiot vuokaan. Lorauta päälle oliiviöljyä ja rouhi pippuria.
- Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.
Vinkki! Keitä lisukkeeksi pastaa tai syö sellaisenaan.