Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Lisukkeet
12:04 | 30.9.2024

Caponata

Lisää omaan keittokirjaan
Emma Soppa365 on lisännyt 276 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 min + kypsentäminen 15 min
Helppo

Caponata

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
munakoiso
1
salottisipuli
2
valkosipulinkynttä
1
lehtisellerinvarsi
2
suippopaprikaa
1
prk (400 g)
kirsikkatomaatteja (säilyke)
3
rkl
kapriksia
2
tl
sokeria
1
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
1
rkl
punaviinietikkaa
1
dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
oliiviöljyä

Vaiheet

  1. Viipaloi munakoiso pitkittäin 1–2 cm:n levyisiksi viipaleiksi ja leikkaa se edelleen kuutioiksi. Paista munakoisoja pannulla öljyssä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat napakan kypsiä. Nosta munakoisot talouspaperin päälle lautaselle.

  2. Kuori ja viipaloi sipulit. Viipaloi sellerinvarsi. Halkaise paprikat, poista siemenet ja viipaloi paprikat.

  3. Kuullota sipulia ja selleriä pannulla öljyssä noin viisi minuuttia. Lisää paprikat, lisää lämpöä ja paista käännellen noin minuutti. Lisää pannulle tomaattisäilyke ja kaprikset. Mausta sokerilla, suolalla ja pippurilla.

  4. Lisää etikka pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja alenna lämpöä. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Sekoita joukkoon paistetut munakoisokuutiot ja lehtipersilja. Tarjoa paistetun lohen kanssa lämpimänä tai kylmänä.

Tilaa Glorian ruoka & viini

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini