Tarjoa savuteellä graavattu lohi haudutetun fenkolin ja manteli-perunalaatikon kanssa. Raikas hernepesto täydentää annoksen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 t + 2 t
Keskivaikea
Hernepesto (8 annosta)
Ainesosat
200
g
pakasteherneitä
2
rkl
pinjansiemeniä
1
valkosipulinkynsi
2
rkl
raastettua parmesaania
1
tl
suolaa
1/3
dl
oliiviöljyä
1
dl
vettä
Vaiheet
- Siisti ja huuhtele fenkolit. Leikkaa ne pituussuunnassa ohuehkoiksi viipaleiksi. Keitä fenkolia hiljalleen maidossa 5–7 minuuttia, kunnes palat ovat napakan pehmeitä.
- Valuta maito kattilasta ja lisää öljy, sitruunan mehu ja suola. Pidä lämpimänä tarjoamiseen saakka.
Vinkki! Voit käyttää yli jäävän maidon vaikka sämpylätaikinaan.