
Ravitseva kaura ja herkullinen halloumi maistuvat yhtä hyvin lämpiminä kuin jäähtyneinä.
Tomaatti-halloumikulho ja avokadotahna
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä kaura vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Pese ja halkaise tomaatit.
- Viipaloi halloumi. Paista palat pannulla 1 rkl:ssa öljyä.
- Sekoita tomaatit ja kaura. Lorauta joukkoon 1 rkl öljyä.
- Halkaise avokadot. Poista kivet ja kuoret. Purista sitruunasta mehu. Surauta tahnan ainekset sauvasekoittimella soseeksi.
- Sipaise reilusti avokadotahnaa lautasten pohjalle. Nostele tomaatti-kauraseosta lautasille. Lisää pinnalle halloumi ja rucola.
Vinkki! Lopun avokado-tahnan voit tarjoilla kulhosta ja herkutella hyvän leivän päällä.