Tuhti Cobb-salaatti vie isommankin nälän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
30 minuuttia
Helppo
Amerikkalainen Cobb-salaatti
Ainesosat
2
kpl
pientä sydänsalaattia tai
1/2
kpl
jäävuorisalaatti
2
tomaattia
2
kpl
kypsää avokadoa
170
g
fileepekonia
350
g
kypsää, nahatonta broilerinlihaa (mieluiten koipi-reittä)
100
g
sinihomejuustoa
2
kpl
keitettyä kananmunaa
Kastike
1/2
dl
punaviinietikkaa
1
rkl
Dijon-sinappia
2
rkl
juoksevaa hunajaa
suolaa
vastajauhettua pippuria
1
dl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Paista pekoni rapeaksi omassa rasvassaan, kuumassa pannussa. Valuta paistettu pekoni talouspaperin päällä, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin.
- Kuutioi kypsä broilerinliha.
- Kuori avokadot, poista kivet ja kuutioi tai viipaloi malto. Murenna homejuusto. Halkaise tomaatit, poista niistä siemenet ja kuutioi pieneksi.
- Erota keitetyistä kananmunista valkuaiset ja keltuaiset. Silppua valkuaiset ja keltuaiset hienoksi.
- Huuhtele salaatti ja revi se karkeaksi.
- Yhdistä kastikeainekset öljyä lukuunottamatta kulhossa. Lisää öljy ohuena nauhana ja koko ajan vatkaten, niin että kastikkeesta tulee tasaista.
- Sekoita salaattiin osan kastikkeesta ja nosta salaatti vadille. Asettele muut ainekset riveittäin salaattipedin päälle. Valuta päälle loput kastikkeesta. Tarjoa heti.