Parmesaanipiparit ovat nopea ja helppo herkku.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
35 kappaletta
30 minuuttia + 30 minuuttia
Helppo
Parmesaanipiparit
Ainesosat
100
g
voita
1
dl
vehnäjauhoja
1,5
dl
sämpyläjauhoja
1/2
tl
suolaa
1
tl
kuivattua timjamia
1/2
dl
vettä
2
dl
parmesaaniraastetta
Pinnalle
1
kpl
kananmunaa
parmesaaniraastetta
pinjansiemeniä
timjaminoksia halutessa
Vaiheet
- Paloittele voi. Nypi kaikki aineet nopeasti taikinaksi. Painele litteäksi, kääri kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi. Älä kauli liian ohueksi, ettei pipareista tulekuivia. Ota muotilla pipareita ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle.
- Voitele piparit munalla, ripottele päälle parmesaania ja muutama pinjansiemen. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.