Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Padat ja laatikot
12:31 | 19.11.2013

Bataatti-lohilaatikko

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Kiia Renko KUVA Pia Inberg

Kokeile vaihteeksi bataattia lohen kumppaniksi. Toimii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8 annosta
35 minuuttia + 1 tunti
Keskivaikea

Bataatti-lohilaatikko

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
bataattia
3
kpl
sipulia
500
g
lohta
suolaa ja suolatonta sitruunapippuria
1
dl
raastettua parmesaania
1
kpl
ruukku basilikaa
tai
2
kpl
pinaattikourallista
Munaliemi
2
dl
kalalientä
1
prk
ruokakermaa
4
kpl
kananmunaa
suolaa
2
rkl
juoksevaa hunajaa
3
rkl
tillisilppua

Vaiheet

  1. Kuori ja viipaloi bataatit ohuiksi. Puolita viipaleet.
  2. Keitä suolalla maustetussa vedessä 5–10 minuuttia. Valuta.
  3. Kuori ja silppua sipulit. Paista voissa pannulla kullanruskeiksi.
  4. Poista lohesta nahka, ripottele päälle suolaa ja suikaloi kala.
  5. Voitele iso uunivuoka ja asettele pohjalle bataattia.
  6. Ripottele päälle hieman suolaa ja sitruunapippuria.
  7. Levitä bataatin päälle sipulia ja sipulin päälle lohiviipaleita, parmesaania ja basilikaa tai pinaattia. Täytä vuoka näin.
  8. Sekoita munaliemen ainekset yhteen ja kaada vuokaan. Paista ruokaa 200 asteessa uunin keskitasolla noin tunti tai kunnes bataatit ovat kypsiä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
bataatti
Lohi
lohilaatikko
Päivän katiska

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini