Heleän vihreä herneparsarisotto on kuin lupaus keväästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
35 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Vihreä risotto
Ainekset
1
kpl
risottoa perusohjeella
Lisäksi
500
g
vihreitä kasviksia
1
dl
hienonnettuja yrttejä
Työvaiheet
- Valmista risotto perusohjeen mukaan.
- Keitä toisessa kattilassa vihreät kasvikset (esim. herneet, herneenpalot, parsa tai edamamepavut) vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Vihreä parsa kypsyy noin 5 minuutissa, herneet ja palot noin 2 minuutissa. Valuta vesi pois.
- Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä (esim. ruohosipulilla ja lehtipersiljalla). Yhdistä risoton kanssa.
Vinkki! Viitseliäs pikapaistaa vielä keitetyt, valutetut kasvikset pannulla muutamassa ruokalusikallisessa voita. Kasvikset saavat siitä lisämakua. Risottoon voi halutessaan lisätä paistettua pekonia tai broilerin rintafileetä.