Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
11:19 | 22.10.2012

Kreikkalainen makaronipaistos

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Katja Nordlund KUVA Sami Repo

Suomalaisen makaronilaatikon kreikkalainen serkku maustetaan fetalla, pinaatilla ja kanelilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
1 t
Helppo

Kreikkalainen makaronipaistos

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
paahtoleipäviipaletta
50
g
voita
150
g
pakastepinaattia
5
dl
makaroneja
2
rkl
vehnäjauhoja
5
dl
maitoa
2
dl
emmental-juustoraastetta
200
g
fetaa
1/4
tl
kanelia
1/4
tl
mustapippuria
1 1/2
rkl
oliiviöljyä
1
sipuli
4
kevätsipulia
1/2
dl
tilliä

Vaiheet

  1. Poista leivistä kuoret ja hienonna leipä muruiksi. Hiero puoli ruokalusikallista voita muruihin. Ota pinaatti sulamaan. Keitä makaroneja puolet pakkauksen suosituskeittoajasta. Valuta makaronit. Kuumenna kaksi ruokalusikallista voita kattilassa keskilämmöllä. Lisää jauhot ja sekoittele minuutin ajan. Lisää maito kahdessa osassa sekoittamista jatkaen. Keitä 10 minuuttia. Siirrä kattila sivuun. Lisää juustoraaste, puolet fetasta, kaneli ja mustapippuri maitokastikkeeseen. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna loput voista isossa paistokasarissa tai pannulla. Kuullota sipulisilppua voissa 3 minuuttia. Hienonna kevätsipulit ja lisää ne pinaatin kanssa pannulle. Jatka paistamista 3 minuuttia. Lisää maitokastike, hienonnettu tilli ja pasta. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele leivänmurut ja loppu feta ruuan pinnalle ja siirrä vuoka uuniin. Paista 30 minuuttia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kasvisruuat
pastat
kreikkalainen
Valio: valkosipulivoi
Vegebaari
Pastatehdas

Suosituimmat

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini