Intialaiseen pinaattiÂmuhennokseen sopii hyvin myös suomalainen kotijuusto.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
25 min
Vaikeustaso
Helppo
Palak paneer – klassikko Intiasta
Ainekset
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1
rkl
öljyä
1
tl
garam masalaa
1/2
tl
jeeraa eli juustokuminaa
1/2
tl
inkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä raastettuna
300
g
pakastepinaattia
2
dl
ruokakermaa
200
g
kotijuustoa tai intialaista paneer-juustoa
1/2
tl
suolaa
Työvaiheet
- Kuullota hienonnetut sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä. Mausta seos garam masalalla, jeeralla ja inkivääritahnalla. Sekoittele muutama minuutti, jotta maut irtoavat.
- Lisää jäinen pinaatti ja kuumenna, kunnes pinaatti on sulaa ja enin neste on haihtunut.
- Kaada pannulle ruokakerma ja kiehauta. Lisää lopuksi kuutioitu juusto. Mausta suolalla. Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.