klo 15:14 | 25.11.2013

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Punainen kaali-halloumisalaatti
Ainekset
400
g
punakaalia
1
punasipuli
200
g
halloumi-juustoa
1/2
valkosipulinkynsi
1/2
chili
Kastike
1/2
ruukkua korianteria
1
limetin mehu
1
rkl
punaviinietikkaa
3
tl
sokeria
Työvaiheet
- Leikkaa kaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi.
- Tee kastike. Hienonna valkosipuli, chili ja korianteri ja sekoita ne muiden ainesten kanssa yhteen. Kaada kastike kaalisipuliseokselle ja sekoita.
- Leikkaa halloumi-juusto noin puolen sentin viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin. Nosta lämpimät juustoviipaleet kaalisalaatin pinnalle.
Vinkki! Jos halloumi on sinulle liian suolaista, liota sitä kylmässä vedessä puoli tuntia ennen paistamista. Kuivaa palat ennen kuin nostat ne pannulle.