Nälkä lähtee kasviskeitollakin, kun joukossa on isoja valkopapuja.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Tomaatti-papusoppa
Ainekset
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
varsiselleri
1
punainen paprika
1
rkl
öljyä
1
tl
chilihiutaleita
1
rkl
valkoista balsamiviinietikkaa
400
g
tomaattimurskaa
6
dl
vettä
400
g
valkopapuja tölkistä
50
g
fetajuustoa
2
rkl
lehtipersiljaa
Työvaiheet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa sellerinvarsi ja paprika puolen sentin kuutioiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia siinä 3 minuuttia. Lisää valkosipuli, selleri, paprika ja chilihiutaleet ja jatka kuullottamista 5 minuuttia.
- Lisää etikka, tomaattimurska ja vesi. Anna keiton hautua 10 minuuttia.
- Huuhtele pavut kylmällä vedellä ja lisää ne keittoon kiehumaan 5 minuutiksi. Murusta feta keiton joukkoon. Hienonna persilja keiton koristeeksi.