Leivänmuruissa pyöritelty karitsa pääsee loistamaan lempeän grillatun kurkun rinnalla. Kurkun parhaita makupareja ovat hapokas kermaviili ja aromikas minttu, joista tehdään lisuke annokselle. Kermaviilistä valutettua heraa ei tietenkään heitetä hukkaan. Siitä sekoitetaan aivan uudenlainen vinegretti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Valmistusaika
1 tunti 30 min + 12 tuntia
Vaikeustaso
Vaikea
Grillikurkku
Ainekset
4
avomaankurkkua tai pientä kurkkua
1/2
dl
oliiviöljyä
sormisuolaa
Työvaiheet
- Huuhtele ja kuivaa kurkut. Kuumenna grilli tai grillipannu savuavan kuumaksi. Grillaa kurkkuja 1 minuutti jokaiselta neljältä sivulta.
- Voitele pinta oliiviöljyllä ja mausta sormisuolalla.