Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
15:35 | 15.4.2014

Kuohkeat perunarieskat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sara Karppinen KUVA Anna Huovinen

Ravintola Armaksen kasviskebabin sisällä on paahdettuja juureksia ja ovelat lisukkeet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
1 t 30 min
Helppo

Kuohkeat perunarieskat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6 kpl
1½
dl
vettä
2½
dl
(pakaste)perunamuusia
1
tl
merisuolaa
1 1/4
dl
turkkilaista jogurttia
15
g
tuorehiivaa
2½
dl
vehnäjauhoja
3/4
dl
spelttijauhoja

Vaiheet

  1. Kiehauta vesi ja sekoita se perunamuusiin. Lisää suola ja jogurtti. Liuota hiiva tilkkaan kädenlämpöistä vettä ja lisää perunamuusiseokseen. Lisää jauhot. Vaivaa taikinaa hitaasti sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai käsin. Taikina voi aluksi vaikuttaa melko kuivalta, mutta jogurtin ja perunamuusin sekoittuessa koostumuksen tulisi notkistua.
  2. Kumoa taikina jauhotetulle työpöydälle. Märän taikinan työstöä helpottaa, kun lisäät reippaasti jauhoa päälle aina, kun taikina tuntuu tarttuvan käsiin tai kaulimeen. Jaa taikina 6 osaan ja pyörittele palloiksi. Kaulitse pallot noin 1 cm:n paksuisiksi rieskoiksi ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Anna kohota 20–30 minuuttia. Laita uuniin kuumenemaan 180 asteeseen
  3. Paista rieskoja 15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
vinegretti
Vege
Kebab
Perunarieska
Sipulihilloke
Chilikastike
Vegebaari

Suosituimmat

Mausteinen peuran jääpaisti

Lempeät lihapullat

Maapähkinä-kookoskastike

Maailman paras riisipuuro

Horiatiki-salaatti

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini