Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Vaikeustaso
Helppo
Nokkoskeitto
Ainekset
3
perunaa
1
reilu palsternakka
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
voita ja öljyä
8
dl
vettä
1
rkl
kasvisliemijauhetta
suolaa, mustapippuria
50
g
tuoreita nokkosia
1–2
dl
maitoa
1
rkl
sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
Tarjoiluun
ketunleipiä
Työvaiheet
- Kuori ja paloittele perunat, palsternakka, sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota kasviksia hetki voissa ja öljyssä.
- Lisää vesi ja kasvisliemijauhe ja keitä kasvikset kypsäksi.
- Pudota joukkoon huuhdellut nokkoset ja soseuta keitto.
- Ohenna maidolla. Mausta suolalla ja pippurilla ja viimeistele keitto sitruunamehulla.
Ohje Eat & Joy Kluuvin Kauppahallin lounaslistalta.