Intialaistyylinen kanakastike kruunataan runsaalla korianteri- ja minttusilpulla.
Vihreä kanamasala
Ainekset
Työvaiheet
- Kuullota laakeassa kasarissa öljyssä silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet ja hienoksi hakattu chili, jonka sisältä olet poistanut siemenet. Lisää broilerinsuikaleet ja kurkuma. Paista, kunnes liha on kypsää ja saanut kaunista paistoväriä.
- Lisää vesi, kardemumma, neilikka ja kanelitanko. Anna kiehua hiljalleen poristen noin seitsemän minuuttia.
- Pilko sillä aikaa paprika ja halutessasi suikaloi kaali.Lisää kasvikset kasariin ja kuumenna sekoitellen parin minuutin ajan. Lisää kookosmaito ja yrttisilppu, mausta sitruunanmehulla ja suolalla.
- Anna seoksen vielä kiehahtaa. Tarjoa rapean salaatin ja keitetyn basmatiriisin tai orzopastan kanssa.