Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Arjen nopeat
12:04 | 23.4.2014

Tulinen papu-makkarapaistos

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Sanna Maikkula KUVA Tuomas Kolehmainen

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saariselle maistuu tulinen paistos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea

Tulinen papu-makkarapaistos

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
dl
ruskeita papuja
150
g
pitkiä vihreitä papuja
200
g
chorizomakkaraa
4
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2
rkl
tuoretta timjamia
1
rkl
rypsiöljyä
1
rs
kirsikkatomaatteja
1
dl
säilöttyjä hillosipuleita
2
rkl
vaahterasiirappia
ripaus mustapippuria

Vaiheet

  1. Liota ja keitä ruskeat pavut etukäteen pakkauksen ohjeen mukaan. Pese vihreät pavut ja leikkaa niiden päät pois. Keitä vihreitä papuja vedessä noin neljä minuuttia. Kuori chorizomakkara ja pilko paloiksi. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi. Hienonna timjami.
  2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista siinä hetki makkaroita, valkosipulia ja chiliä. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä seosta käännellen.
  3. Lisää makkara-tomaattiseokseen ruskeat ja vihreät pavut, hillosipulit ja timjami. Kuumenna hetki ja mausta vaahterasiirapilla ja mustapippurilla. Tarjoa paistos täysjyväriisin kera.
Tilaa Glorian ruoka & viini
makkara
chili
papu
paistos
Aino-Kaisa Saarinen
Sporttiruoka

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini