Hiihtäjä Aino-Kaisa Saariselle maistuu tulinen paistos.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Keskivaikea
Tulinen papu-makkarapaistos
Ainesosat
2
dl
ruskeita papuja
150
g
pitkiä vihreitä papuja
200
g
chorizomakkaraa
4
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
2
rkl
tuoretta timjamia
1
rkl
rypsiöljyä
1
rs
kirsikkatomaatteja
1
dl
säilöttyjä hillosipuleita
2
rkl
vaahterasiirappia
ripaus mustapippuria
Vaiheet
- Liota ja keitä ruskeat pavut etukäteen pakkauksen ohjeen mukaan. Pese vihreät pavut ja leikkaa niiden päät pois. Keitä vihreitä papuja vedessä noin neljä minuuttia. Kuori chorizomakkara ja pilko paloiksi. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siitä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi. Hienonna timjami.
- Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista siinä hetki makkaroita, valkosipulia ja chiliä. Lisää pannulle kirsikkatomaatit ja jatka paistamista keskilämmöllä noin 10 minuuttia välillä seosta käännellen.
- Lisää makkara-tomaattiseokseen ruskeat ja vihreät pavut, hillosipulit ja timjami. Kuumenna hetki ja mausta vaahterasiirapilla ja mustapippurilla. Tarjoa paistos täysjyväriisin kera.