Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Pastat ja risotot
15:02 | 2.5.2014

Tomaatti-chorizo-juustopasta

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
45 minuuttia
Keskivaikea

Tomaatti-chorizo-juustopasta

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
l
keitettyä gnocchipastaa (7dl keittämätöntä)
2
tlk
tomaattimurskaa (á 400g) tai säilöttyjä kirsikkatomaatteja
2
dl
kasvislientä (2dl vettä + 2 rkl kasvisfondia)
3
valkosipulinkynttä
2
tl
ruokosokeria tai hunajaa
1
tl
kuivattua timjamia
ripaus suolaa
300
g
tuoremakkaraa (esim. karitsan yrttimakkaraa tai chorizoa)
Juustotahna
150
g
vuohenjuustotuorejuustoa
2
dl
raastettua pecorinoa tai parmesaanijuustoa
2
pkt
buffalomozzarellaa (á 125g)
1
kananmunankeltuainen

Vaiheet

  1. Sekoita isossa korkeareunaisessa uunivuoassa (koko noin 25 cm x 35 cm) tomaattimurska, kasvisliemi, kuoritut ja viipaloidut valkosipulinkynnet, sokeri, timjami ja suola.
  2. Viipaloi makkarat ja ruskista pannulla. Nosta kastikkeen joukkoon.
  3. Sekoita juustotahnan ainekset keskenään kulhossa mahdollisimman tasaiseksi tahnaksi.
  4. Nostele pastat tomaattikastikkeen päälle. Lusikoi päälle juustotahnaa nokareina. Jos olet viitseliäs, lusikoi juustotahnaa gnocchien sisälle.
  5. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut pastan päälle.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Juusto
Pasta
makkara
chorizo
gnocchi
Finca: Shiraz
Mia: Tinto
Pastatehdas

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Mummon jauhelihaperunalaatikko

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini