Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4/8 annosta
30 minuuttia
Keskivaikea
Raclettepunajuuret (4 annosta)
Ainesosat
4
kpl
keitettyä tai uunissa paahdettua punajuurta
150
g
raclettejuustoa
1
kpl
valkosipulinkynsi
50
g
poron kylmäsavupaistia
1
dl
paahdettua sipulia
Vaiheet
- Raclettepunajuurten valmistus: Halkaise kypsät punajuuret. Leikkaa raclettejuusto 3–5 mm paksuisiksi viiipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Leikkaa poron kylmäsavupaistiviipaleet puoliksi.
- Nosta punajuuret leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle valkosipuliviipaleita ja poron kylmäsavupaistia. Aseta päälle raclettejuustoviipale.
- Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut kauniisti punajuuren päälle. Ripottele päälle halutessasi paahdettua sipulia.
- Tarjoa racletten kanssa cocktailkurkkuja