Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4/8 annosta
30 minuuttia
Keskivaikea
Racletteperunat (4 annosta)
Ainesosat
8
keitettyä perunaa
150
g
raclettejuustoa
50
g
herkkusieniä
1/2
pieni punasipuli
50
g
sulatettuja katkarapuja
Vaiheet
- Leikkaa keitetyt perunat pituussuunnassa puoliksi. Leikkaa raclettejuusto 3–5 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi punasipuli.
- Nosta perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä perunan päälle katkarapuja, herkkusieniä ja punasipulia. Aseta päälle raclettejuustoviipale.
- Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut perunan päälle.
Raclettepunajuuret (4 annosta)
Ainesosat
4
kpl
keitettyä tai uunissa paahdettua punajuurta
150
g
raclettejuustoa
1
kpl
valkosipulinkynsi
50
g
poron kylmäsavupaistia
1
dl
paahdettua sipulia
Vaiheet
- Raclettepunajuurten valmistus: Halkaise kypsät punajuuret. Leikkaa raclettejuusto 3–5 mm paksuisiksi viiipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Leikkaa poron kylmäsavupaistiviipaleet puoliksi.
- Nosta punajuuret leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle valkosipuliviipaleita ja poron kylmäsavupaistia. Aseta päälle raclettejuustoviipale.
- Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut kauniisti punajuuren päälle. Ripottele päälle halutessasi paahdettua sipulia.
- Tarjoa racletten kanssa cocktailkurkkuja