Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Kala
Muuta
15:20 | 2.5.2014

Racletteperunat (4 annosta)

Lisää omaan keittokirjaan
Helsingin Sanomat on lisännyt 467 reseptiä
OHJE Suvi Rüster KUVA Elvi Rista
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4/8 annosta
30 minuuttia
Keskivaikea

Racletteperunat (4 annosta)

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

8
keitettyä perunaa
150
g
raclettejuustoa
50
g
herkkusieniä
1/2
pieni punasipuli
50
g
sulatettuja katkarapuja

Vaiheet

  1. Leikkaa keitetyt perunat pituussuunnassa puoliksi. Leikkaa raclettejuusto 3–5 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Kuori ja viipaloi punasipuli.
  2. Nosta perunat leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä perunan päälle katkarapuja, herkkusieniä ja punasipulia. Aseta päälle raclettejuustoviipale.
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut perunan päälle.

 

Raclettepunajuuret (4 annosta)

Ainesosat

4
kpl
keitettyä tai uunissa paahdettua punajuurta
150
g
raclettejuustoa
1
kpl
valkosipulinkynsi
50
g
poron kylmäsavupaistia
1
dl
paahdettua sipulia

Vaiheet

  1. Raclettepunajuurten valmistus: Halkaise kypsät punajuuret. Leikkaa raclettejuusto 3–5 mm paksuisiksi viiipaleiksi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynsi. Leikkaa poron kylmäsavupaistiviipaleet puoliksi.
  2. Nosta punajuuret leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle valkosipuliviipaleita ja poron kylmäsavupaistia. Aseta päälle raclettejuustoviipale.
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut kauniisti punajuuren päälle. Ripottele päälle halutessasi paahdettua sipulia.
  4. Tarjoa racletten kanssa cocktailkurkkuja
Tilaa Glorian ruoka & viini
punajuuri
Peruna
kylmäsavuporo
raclette

Suosituimmat

Maailman paras riisipuuro

Taatelikakku

Imelletty perunalaatikko

Hasselbackan punajuuret

Punajuuri-homejuustopiiras

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini