Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
11:34 | 13.5.2014

Yrttinen cayennemakkara

Lisää omaan keittokirjaan
Taste of Helsinki 2014 on lisännyt 32 reseptiä
OHJE Foodiac / Mika Tuominen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vaikea

Yrttinen cayennemakkara

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
porsaan kassleria
100
g
porsaan silavaa
lampaan suolta
1,5
dl
vettä
1
iso sipuli
3
valkosipulin kynttä
20
g
suolaa
4
tl
Provensen yrtit - kuivamaustetta
2
tl
cayennepippuria
1/2
nippu
rakuunaa
1/2
nippu
timjamia

Vaiheet

  1. Pilko valkosipuli ja sipulit. Kuullota kevyesti sipulia ja valkosipuli.
  2. Leikkaa liha ja jauha liha lihamyllyssä.
  3. Laita kaikki ainesosat yleiskoneeseen. Tässä vaiheessa massa emulgoidaan, eli rasva ja vesi yhdistyvät ja näin massa alkaa muistuttamaan siskonmakkaramassaa. Pyöritä massaa tarpeeksi kauan yleiskoneessa.
  4. Pursota makkaramassa lampaan suoleen makkaraprässillä ja sen jälkeen pyörittele suolessa olevasta kokonaisesta pötköstä sopivan kokoisia makkaroita, niin että joka toista makkaraa pyörität vastakkaiseen suuntaan.

Appelsiini-fenkolisalaatti

Ainesosat

1
appelsiini
1
pieni fenkolikerä
mietoa salaattisipulia
kalamata-oliiveja
3
rkl
sherryetikkaa
9
rkl
neitsytoliiviöljyä
silputtua kevätsipulia
suolaa
pippuria

Vaiheet

  1. Kuori appelsiini ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  2. Viipaloi fenkoli ja sipuli ohuiksi siivuiksi.
  3. Lado ainekset kerroksittain laakeaan kulhoon.
  4. Sekoita viinietikka ja öljy, lisää mausteet ja kaada kastike salaatin päälle.
  5. Viimeistele mustilla oliiveilla ja kevätsipulisilpulla.
Tilaa Glorian ruoka & viini
salaatti
fenkoli
makkara
Taste of Helsinki 2014

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini