Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
12:19 | 20.5.2014

Helppo puolukka-raakakakku

Lisää omaan keittokirjaan
Laura Kaapro on lisännyt 6 reseptiä

Tässä raakakakussa ei ole yhtään "outoa" ainesosaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
16
aktiivinen noin 20 min.
Keskivaikea

Helppo puolukka-raakakakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Pohja:
3
dl
kuorellisia manteleita
4
dl
rusinoita
1
tl
kanelia
1/2
tl
suolaa
Täyte:
2 1/2
dl
neitsytkookosöljyä
6
dl
tuoreita tai sulatettuja puolukoita
3
kpl
(yli)kypsää banaania
2
dl
cashew-pähkinöitä
(1–2)
(rkl)
(hunajaa)
Koristeluun:
1
dl
puolukoita

Vaiheet

Laita pohjan mantelit ja täytteen cashew-pähkinät erikseen likoamaan kylmään, väljään veteen jääkaappiin vähintään 8 tunniksi.

Valmista ensin pohja. Kaada manteleiden liotusvesi pois. Laita mantelit, rusinat, kaneli ja suola monitoimikoneen kulhoon ja aja parin minuutin ajan mahdollisimman tasaiseksi massaksi. (Jos sinulla ei ole monitoimikonetta, käytä sauvasekoitinta.)

Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan 24-senttisen irtopohjavuoan pohjalle. Painele massa vuokaan.

Valmista täyte. Laita neitsytkookosöljypurkki hetkeksi astiaan, jossa on kuumaa vettä (hanasta tuleva kuumuus riittää), jotta öljy muuttuu nestemäiseksi. Kaada cashew-pähkinöiden liotusvesi pois.

Laita banaanit ja tuoreet tai sulatetut puolukat monitoimikoneen kulhoon ja aja tasaiseksi. Lisää cashew-pähkinät ja neitsytkookosöljy. Jatka sekoittamista, kunnes massa on tasaista. (Tämänkin voi tehdä sauvasekoittimella.)

Maista täytettä: jos kaipaat makeampaa makua, sekoita joukkoon hunajaa maun mukaan.

Kaada täyte kakkupohjan päälle. Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään neljä tuntia. Voit nopeuttaa hyytymistä laittamalla kakun hetkeksi pakastimeen.

Tilaa Glorian ruoka & viini
puolukka
raakakakku

Suosituimmat

Mangosalsa

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini