Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
45-60 min
Helppo
FENKOLILOHI
Ainesosat
n.800
g
Lohifilettä
reilu 1
tl
suolaa ja mustapippuria
pari
fenkolia
3
rkl
sesamöljyä
3-4
rkl
kapriksia
n.20
oliiveja
1-2
rkl
appelsiininkuorta
reilu 1
dl
appelsiinimehua
tilliä
Vaiheet
Leikkaa kala annospaloiksi nahkoineen.
Suikaloi fenkoli, kuumenna pannulla öljyssä muutama minuutti.
Lisää kaprikset ja paloitellut oliivit, appelsiinimehu ja -kuori. Sekoita muutama minuutti.
Paista kalat toisessa, kuumassa pannussa ensin nahkapuoli alas n. 3 minuuttia.
Käännä ja paista toinen puoli.
Fenkoliseos tarjoilulautaselle tai annoslautasille pediksi ja kalapala nahka päällä päälle.
Kaiken kruunaa tilli