Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
Kana
17:50 | 11.10.2014

Goalainen chicken vindaloo

Lisää omaan keittokirjaan
Tintti Alanko on lisännyt 27 reseptiä

Intialainen keittiö on yksi kokatuimmista meidän keittiössä. Olemme laittaneet intialaista ruokaa kotona jo 15-vuotta. Intialainen kokki oli todella otettu, kun kehuimme hänen ruokiaan. Goalla hotellissa uima-altaan äärellä oli 2 kertaa viikossa kokkailunäytöksiä. Tämä tulinen kana-curry on yksi niistä. Tarjoile basmati-riisin, mango-chutneyn ja naan-leivän kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6
50 min.
Keskivaikea

Goalainen chicken vindaloo

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

650
g
Kananleikelihapaloja maustamattomana
1-3
kpl
Chiliä maun mukaan pilkottuna
6
Mausteneilikkaa morttelissa jauhettuna
1
Reilu ruokalusikallinen kokonaisia mustapippureita morttelissa jauhettuna
1
tl
jauhettua kanelia
2
cm
Pala inkivääriä raastettuna
3
Valkosipulinkynttä pilkottuna
3
rkl
valkoviinietikkaa
2
Sipulia pilkottuna
500
g
Perunaa tai kukkakaalia lohkoina
1
prk
Laadukasta tomaattimurskaa (esim. Mutti)
3
rkl
Chicken curry paste (esim. Rajah)
2
rkl
Tamarindi-tahnaa (löytyy aasialaisista kaupoista. Myös Worchester-kastike 2rkl käy)
2
tl
Suolaa ( maun mukaan)

Vaiheet

  1. Leikkaa kananpalat n. 2 cm paloiksi ja suolaa ne. Anna maustua sen aikaa kun pilkot muita aineksia.
  2. Jauha morttelissa mausteet eli mustapippuri ja neilikka. Lisää sekaan chilit, valkosipuli, curry-paste, tamarindi, raastettu inkivääri, pilkottu valkosipuli, kaneli ja kaada valkoviinietikka ja sekoita morttelissa. 
  3. Laita basmati-riisi kattilaan hautumaan.
  4. Kuullota pilkottu sipuli pannulla ja lisää morttelissa sekoitettu masalaseos mukaan, paista n. 5 minuuttia.
  5. Lisää pilkotut kananleikelihat ja paista ruskeiksi. 
  6. Lisää pannulle pilkotut kukkakaalit/perunalohkot.
  7. Lisää tomaattimurska ja anna hautua kannen alla n.20 minuuttia.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Intialainen
Peruna
Kukkakaali
curry
kana

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini