Tölkkikebab valmistuu keittämällä ja saa kauniin värinsä grillissä tai pannulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2-4
60 min
Helppo
Tölkkikebab
Ainesosat
400 g
naudan jauhelihaa
1
sipuli hienoksi silputtuna tai vastaava määrä kuivattua sipulia tai sipulijauhetta
paljon
erilaisia
mausteita kuten savustettua paprikajauhetta, chilijauhetta, juustokuminaa, mustapippuria, kreikkalaista gyros-maustetta
1
tl
suolaa
Vaiheet
- Ainekset sekoitetaan tiiviiksi taikinaksi.
- Vuorataan suuri säilyketölkki (esim. maissintähkätölkki) leivinpaperilla ja survotaan taikina tiiviisti tölkkiin. Leivinpaperin liepeet käännetään taikinan päälle.
- Tölkki kattilaan vesihauteeseen kannen alle ja keitetään 35-40 min.
- Annetaan hiukan vetäytyä, viipaloidaan ja otetaan väri viipaleisiin pannulla tai grillissä.