Lasimestarin silli saa uuden vivahteen inkivääristä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min (+ vetäytymisaika)
Helppo
Lasimestarin silli
Ainesosat
4
kpl
kevyesti suolattua sillifileetä
1
porkkana
2
cm
tuoretta inkivääriä
1
punasipuli
Liemi
2
dl
vettä
1
dl
väkiviinaetikkaa
1
dl
sokeria
1
tl
sinapinsiemeniä
1/2
rkl
kokonaisia maustepippureita
1
tähtianis
Vaiheet
- Leikkaa sillifileet annospaloiksi. Kuori ja leikkaa porkkanat ja inkivääri viipaleiksi ja sipuli ohuiksi lohkoiksi.
- Lisää liemen ainekset kattilaan. Kuumenna lientä, kunnes sokeri liukenee.
- Lado silli, porkkana- ja inkivääripalat sekä sipuli kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle jäähtynyt liemi.
- Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua.