Intialainen herkkuateria syntyy helposti valmiista kotijuustosta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6
Valmistusaika
20 min + haudutus 40 min
Vaikeustaso
Helppo
Kotijuustocurry
Ainekset
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
4
cm:n
pala inkivääriä
1
chili
2
rkl
(kookos)öljyä
2
tl
garam masalaa
1
tl
kurkumaa
1
tl
kardemummaa
2
tlk
tomaattimurskaa
1/2
sitruunan mehu
1
dl
kermaa
2
pkt (á 250 g)
kotijuustoa (esim. Valio)
200
g
vihreitä papuja (pakaste)
1
tl
suolaa
1
ruukku
korianteria
Työvaiheet
- Hienonna sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili siemenineen.
- Kuumenna öljy kasarissa. Lisää sipulit, inkivääri, chili ja mausteet. Paista muutama minuutti, kunnes sipuli on pehmeää.
- Lisää tomaattimurska ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 20–40 minuuttia. Mitä pidempään haudutat, sitä täyteläisempi kastikkeesta tulee.
- Lisää sitruunan mehu ja kerma. Paloittele kotijuusto parin sentin kuutioiksi. Taita jäiset pavut katki. Lisää kastikkeeseen ja mausta suolalla. Hauduta muutama minuutti.
- Tarjoa curry keitetyn riisin ja korianterin kanssa.