Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Salaatit
10:18 | 11.4.2017

Kvinoa-kasvis-raejuustosalaatti

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Laura Kaapro KUVA Tuomas Kolehmainen

Fitness-salaatti on ruokaisasti vege: kasviksia, kvinoaa ja raejuustoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + paistoaika 25 min + keittoaika 15 min
Keskivaikea

Kvinoa-kasvis-raejuustosalaatti

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1 1/2
dl
kvinoaa
3
dl
vettä
1
tl
suolaa
1/2
kasvisliemikuutio
1/2
tl
chilihiutaleita
200
g
raejuustoa
1
ruukku
lehtipersiljaa
Paahdetut kasvikset
1
punasipuli
1
punainen paprika
1
pieni
kesäkurpitsa
1
munakoiso
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
oliiviöljyä
1 1/2
tl
hiutalesuolaa
1/4
tl
mustapippuria

Vaiheet

  1. Valmista ensin kasvikset. Laita uuni lämpenemään 240 asteeseen. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja paloittele paprika. Leikkaa kesäkurpitsasta päädyt ja halkaise pituussuunnassa neljään lohkoon. Poista vetinen siemenosa ja paloittele loppuosa. Kuutioi munakoiso. Kuori ja hienonna valkosipulit.
  2. Sekoita kasvikset kulhossa. Lisää oliiviöljy. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada kasvisseos pellille. Paista uunissa noin 25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kauniisti paahtuneet.
  3. Kasvisten paahtuessa mittaa kvinoa kulhoon. Kaada päälle runsaasti lämmintä vettä. Kaada kvinoa tiheään siivilään ja huuhtaise. Valuta hyvin.
  4. Mittaa 3 dl vettä ja kvinoa kattilaan, lisää suola, puolikas kasvisliemikuutio sekä chilihiutaleet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla hiljalleen poreillen noin 15 minuuttia, kunnes kvinoa on kypsää ja neste on imeytynyt siihen. Avaa kansi ja anna kvinoan jäähtyä ja kuivua hiukan.
  5. Ota kasvikset uunista ja ripottele niiden pinnalle hiutalesuolaa ja mustapippuria. Yhdistä kvinoa ja paahdetut kasvikset suuressa salaattikulhossa. Silppua lehtipersilja. Sekoita raejuusto ja lehtipersiljasilppu nostellen kasvisten ja kvinoan joukkoon.
Tilaa Glorian ruoka & viini
kvinoa-kasvis-raejuustosalaatti
salaatti
kasvisruuat
kasvis
aamiainen & brunssi
gluteeniton deli
kevyet & salaatit
sporttiruoka
Vegebaari

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini