Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Pastat ja risotot
18:01 | 5.5.2015

Korvasieniä, vuohenjuustoa ja nauhapastaa

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje: Christina Aaltio Kuva: Anna Huovinen

Vuohenjuustolla silattu sienikastike maistuu mainiolta myös ilman pastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
40 min
Keskivaikea

Korvasieniä, vuohenjuustoa ja nauhapastaa

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
pappardelle-nauhapastaa
5
l
vettä
1
tl
merisuolaa
1
rkl
oliiviöljyä
Kastike
250
g
käsiteltyjä korvasieniä (400 g tuoreita)
1
sipuli
1/2
rkl
öljyä
1
dl
valkoviiniä
150
g
pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
3-4
dl
vettä
1
dl
silputtua ruohosipulia
mustapippuria
1
tl
suolaa

Vaiheet

 

  1. Esikäsittele korvasienet. Leikkaa sienten tyvet. Harjaa ja halkaise sienet.

    Keitä sienet runsaassa vedessä (1 osa sieniä ja 3 osaa vettä)  kahteen kertaan vähintään viisi minuuttia. Kaada keitinvedet pois ja huuhtele sienet molempien keittokertojen yhteydessä huolellisesti runsaalla vedellä. Tuuleta huolellisesti keittämisen aikana. Valuta ja purista sienistä ylimääräinen vesi.

  2. Hienonna sipuli ja kuullota sipulia muutama minuutti öljyssä. Lisää joukkoon valkoviini ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää joukkoon juusto ja vesi sekä sienet. Hauduta kastiketta välillä sekoittaen 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
  3. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi pasta ja lisää joukkoon öljy. Silppua ruohosipuli ja lisää kastikkeen joukkoon. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Sekoita kastike pastan joukkoon.

Vinkki: Käsiteltyjä korvasieniä löytyy 250 g:n pakkauksissa Kaskein Marjan tuotteena.

Tilaa Glorian ruoka & viini
vuohenjuusto
Pasta
korvasienet
sienet
Vege
sienipasta
Vegebaari
Viikonloppubistro
Pastatehdas

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Kirsikka-suklaakakku

Vegaaninen suklaa-piparminttumousse

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini