Vegaaninen suklaamousse on kermainen ilman kermaa. Kiitos kuuluu kookokselle! Viileä piparminttu antaa makuun raikkauslisän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + moussen tekeytyminen
Helppo
Vegaaninen suklaa-piparminttumousse
Ainesosat
1
tlk (200 ml)
kookoskermaa
175
g
vegaanista tummaa suklaata
½
tl
piparminttuaromia
Päälle
murskattuja (vegaanisia) piparminttukarkkeja
(vispautuvaa kasvikermaa)
Vaiheet
-
Sulata suklaa miedolla lämmöllä kattilassa, vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Anna jäähtyä 15 minuuttia.
-
Mittaa kookoskerma ja suklaasula kulhoon ja vatkaa käsin sekaisin. Lisää piparminttu-uute ja sekoita vielä kerran. Laita jääkaappiin noin neljäksi tunniksi, kunnes seos on hyytynyt.
-
Vatkaa kuohkeaksi käsin tai sähkövatkaimella. Jaa laseihin ja nauti heti vaahdotetun kasvivispin ja karkkimurun kanssa tai siirrä kelmulla peitettynä vielä 30 minuutiksi kylmään.