Ryynirieskan gluteeniton versio tehdään tattarihiutaleista. Niin maukasta!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 uunipellillinen
10 min + turvotus ja kypsennys 1 t
Helppo
Gluteeniton ryynirieska
Ainesosat
5
dl
maitoa
1
prk
(200 g) kermaviiliä
5
dl
tattarihiutaleita (gluteenittomasti tuotettuja)
25
g
voita
2
kananmunaa
1 1/2
tl
suolaa
Vaiheet
- Sekoita maito, kermaviili ja tattarihiutaleet kulhossa. Anna turvota 30 minuuttia.
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sulata voi.
- Lisää taikinaan voisula, munat ja suola. Levitä taikina tasaiseksi leivinpaperilla päällystetylle uuni-pellille. Paista uunissa 25–30 minuuttia.