Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kasvis
Vegaaninen
9:00 | 10.6.2017

Vegaaniset vegepihvit

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Jouni Toivanen KUVA Sami Repo

Huippukokin täydelliset vegepihvit! Voit käyttää tätä ohjetta kasvispihvien peruskaavana ja vaihdella kasviksia, pähkinöitä ja mausteita makusi mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 kpl
45 min
Helppo

Vegaaniset vegepihvit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
dl
kotimaista kvinoaa
2
dl
vettä
1/4
tl
suolaa
1
salottisipuli
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
8
herkkusientä
1/2
dl
oliiviöljyä
1
dl
hasselpähkinöitä
1/2
dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1/2
dl
rakuunaa hienonnettuna
1
dl
hernejauhoja
3
rkl
oluthiivahiutaleita (vegaanisia)
1/2
sitruunan mehu
1/4
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
1/2
dl
auringonkukkaöljyä

Vaiheet

  1. Huuhtele kvinoa siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää ½ tl suolaa sekä kvinoa ja anna kiehua hiljaa poreillen 15 minuuttia. Valuta siivilässä.
  2. Kvinoan kiehuessa käsittele kasvikset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat. Kuutioi porkkanat, varsiselleri ja herkkusienet 1 cm:n kokoisiksi. Kuullota vihanneksia pannussa öljyssä alhaisella lämmöllä 10 minuuttia. Kaada vihannekset öljyineen kulhoon jäähtymään.
  3. Rouhi pähkinät kevyesti veitsellä. Paahda niitä kuivassa kuumassa pannussa pari minuuttia. Lisää vihannesten joukkoon. Hienonna yrtit. Lisää ne, kypsä kvinoa, hernejauhot, yrtit, oluthiiva, sitruunanmehu, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
  4. Jaa taikina kuuteen osaan ja muotoile 3 cm:n paksuisiksi pihveiksi. Kuumenna paistinpannu täydellä teholla ja paista pihvejä kuumassa auringonkukkaöljyssä pari minuuttia per puoli. Tarjoa sellaisenaan tai hampurilaisen välissä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Vegebaari
gluteeniton deli
herkkusienet
Porkkana
kvinoa
vegaani
vegaaninen

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini