Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Välipalat
12:00 | 1.7.2017

Lohi-rieskarullat

Lisää omaan keittokirjaan
Hyvä terveys on lisännyt 497 reseptiä
Ohje Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Sushirullat rieskasta! Kotoisten lohirullien täytteeseen piilotetaan reilusti jääsalaattia, merilevää ja wasabituorejuustoa. Kätevät rieskarullat sopivat niin noutopöytään kuin retkievääksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
28 kpl
30 min + 2 t
Helppo

Lohi-rieskarullat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

250
g
lohta
1 1/2
tl
suolaa
150
g
maustamatonta tuorejuustoa, 11 %
4
tl
wasabia
4
rullarieskaa, esim. Fazer
4
merileväarkkia
ruukku jääsalaattia
(tuorekelmua)

Vaiheet

  1. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi graavikalan tapaan. Levitä viipaleet työlaudalle ja ripottele päälle suolaa. Anna kalan graavautua 20 minuuttia huoneenlämmössä.
  2. Nosta rieskat työlaudalle. Sekoita wasabi tuorejuuston joukkoon. Levitä wasabituorejuustoa tasainen kerros rieskoille. Nosta jokaisen rieskan päälle merileväarkki. Pyyhi lohen pinnalta suola ja levitä merilevän päälle tasaisesti lohiviipaleita. Revi jääsalaatti ja levitä salaattipalat kalojen päälle.
  3. Kääri rieskat kääretortun tapaan tiukalle rullalle. Kiedo rullien ympärille tiukasti tuorekelmua. Anna rullien vetäytyä jääkaapissa 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään. Leikkaa rullat 3 sentin paloiksi.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Lohi
jääsalaatti
sushi
rieska
päivän katiska
sporttiruoka

Suosituimmat

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Hasselbackan punajuuret

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini