Voit paahtaa salaattiin myös muita kasviksia, esimerkiksi porkkanaa ja paprikaa. Juustokin käy.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6
Valmistusaika
30 min + kypsennys 20 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Marinoidut kikherneet
Ainekset
3
dl
keitettyjä kikherneitä
Marinadi
1
kesäpunasipuli varsineen
2
valkosipulinkynttä
1
dl
oliiviöljyä
3
rkl
balsamiviinietikkaa
1
rkl
juoksevaa hunajaa
3
rkl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1
rkl
timjaminlehtiä
1/2
rl
sormisuolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Työvaiheet
- Tee marinadi. Hienonna punasipuli varsineen. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Lisää kikherneet ja sekoita hyvin.
- Anna maustua viileässä vähintään 2 tuntia, mieluiten yön yli.
(10 min + maustuminen 2 t)