klo 9:45 | 18.6.2015

Nam! Pitsisten lettujen uumenissa on kookosjauhoa ja päällä kardemummalla höystettyä grilliananasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
10 lettua
Valmistusaika
30 min + 30 min
Vaikeustaso
Helppo
Kookosletut ja grillattu ananas
Ainekset
½
l
maitoa
2
kananmunaa
1 ½
dl
vehnäjauhoja
1
dl
kookosjauhoja
1
tl
suolaa
1
tl
sokeria
paistamiseen voita tai öljyä
Grillattu ananas
1
kypsä
ananas
100
g
voita
3
rkl
sokeria
2
tl
kardemummaa
Työvaiheet
- Sekoita taikinan ainekset. Turvota taikinaa puolisen tuntia ennen paistamista.
- Paista letut pitsimäisiksi muurikalla tai paistinpannulla.
- Grillaa ananas. Kuori ja leikkaa sentin viipaleiksi. Halkaise viipaleet ja poista puinen keskusta.
- Grillaa viipaleita muutama minuutti kummaltakin puolelta.
- Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon sokeri ja kardemumma.
- Leikkaa ananasviipaleet paloiksi tarjoiluvadille ja kaada päälle kardemummavoi. Tarjoa lettujen ja vaniljajäätelön kanssa.