Tässä vartin pastassa vaativin osuus on spagetin keittäminen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
15 min
Helppo
Mozzarella-tuorepinaattispagetti
Ainesosat
400
g
spagettia
250
g
kirsikkatomaatteja
3-4
valkosipulinkynttä
1/2
dl
oliiviöljyä
2
rkl
kapriksia
1
ruukku
basilikaa tai lehtipersiljaa
100
g
babypinaattia
1/2
sitruunan mehu
suolaa
pippuria
2
palloa (puhvelinmaito)mozzarellaa
Vaiheet
- Laita spagetti kiehumaan reilusti suolattuun veteen.
- Puolita tomaatit. Viipaloi valkosipuli. Paista tomaatteja ja valkosipulia paistinpannussa tilkassa oliiviöljyä pari minuuttia. Lisää kaprikset.
- Valuta spagetti ja sekoita se tomaattien joukkoon. Hienonna yrtit karkeaksi ja sekoita pastaan. Lisää pinaatti ja mausta reilusti sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Revi mozzarella pastan sekaan ja rouhi pippuria päälle. Kaada tilkka oliiviöljyä kastikkeeksi.