Thaimaassa meheviä moo ping -possuvartaita nautitaan aamupalaksi.
Moo ping -possuvartaat
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa kassler noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Puolita siivut.
- Valmista marinadi. Kuori valkosipulinkynnet. Laita morttelin kulhoon valkosipulinkynnet, pippurit, sokeri ja korianterinsiemenet. Sekoita tahnaksi. Sekoita kulhossa morttelissa valmistettu tahna, soija, kalakastike ja kookosmaito. Voit myös soseuttaa kaikki marinadin aineet sauvasekoittimella, jos et omista morttelia.
- Hiero marinadi lihoihin. Anna maustua jääkaapissa mielellään yön yli.
- Liota puisia varrastikkuja 30 minuuttia. Pujota lihat tikkuihin.
- Kuumenna grilli tai pannu kuumaksi ja grillaa kunnolla ruskeiksi molemmin puolin.
Tarjoile possuvartaat esimerkiksi rapeiden kesäkurpitsatikkujen kanssa!