Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
Juhli ja nauti
Grillaus
15:58 | 15.7.2015

Grillatut täpläravut

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Anu Brask Kuva Anna Huovinen

Huijarin hummeri! Pakastetuista, valmiiksi keitetyistä täpläravuista saa superhekkua grillissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
10 min + rapujen sulatus
Keskivaikea

Grillatut täpläravut

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

16
valmiiksi keitettyä rapua (esim. pakastettu Alfocan tai Kartanon jokiravun jumbo)
Marinadi
1
dl
sipulinvarsia silputtuna
1
dl
basilikan lehtiä
1/2
dl
oliiviöljyä
1
rkl
sherryviinietikkaa
1
tl
suolaa

Vaiheet

  1. Jos käytät pakasterapuja, sulata ravut pakkauksen ohjeen mukaan, noin 2 vrk ennen grillaamista.
  2. Kuivaa ravut ja aseta ne yksi kerrallaan leikkuulaudalle. Paina tukevan, terävän veitsen kärki ravun pään keskiosasta läpi. Paina koko terän matkalta rapu keskeltä halki. Poista tumma suoli.
  3. Tee marinadi. Silppua sipulinvarret ja basilika. Sekoita aineet tahnaksi ja levitä se ravunpuolikkaiden lihapuolelle. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.
  4. Pyyhi ravuista ensin marinadi pois. Grillaa rapuja lihapinta alaspäin 5 minuuttia. Käännä ravut, sivele lihan päälle hieman marinadia ja grillaa panssaripuolelta 2–3 minuuttia. Tarjoa heti.
Tilaa Glorian ruoka & viini
rapu
grillatut ravut
päivän katiska
grillaus
rapujuhlat

Suosituimmat

Taatelikakku

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini