Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Kala
11:39 | 22.7.2015

Svanhildin lohi

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
Ohje: Riikka Kaila, Riikka Väliahde Kuva: Sami Repo

Sitruuna-fenkoliliemessä marinoitu lohi saa pintaansa nopean paiston ja kyytipojakseen keitetyjä pottuja ja jogurttikastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4-6 annosta
2 t
Helppo

Svanhildin lohi

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

400
g
nahatonta lohifileetä
2-3
rkl
voita paistamiseen
Marinadi
3
sitruunan mehu
1
sitruunan kuori
1 ½
dl
vettä
2
tl
fenkolinsiemeniä
1 ½
rkl
hunajaa
1
tl
suolaa
tillinoksia

Vaiheet

  1. Valmista marinadi: Raasta yhden sitruunan kuori ja purista sitruunan mehu. Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään.
  2. Nosta lohifilee reunalliseen vuokaan ja kaada marinadi päälle. Marinadin tulisi juuri ja juuri peittää kalafilee. Peitä vuoka kelmulla ja marinoi kalaa 1 1/2 tuntia jääkaapissa. Voit myös käännellä kalaa marinoimisen aikana.
  3. Nosta kalafilee marinadista ja pyyhi mausteet sen pinnalta.
  4. Kuumenna voita paistinpannulla ja anna sen ruskistua kevyesti. Nosta kalafilee pannulle ja paista nopeasti molemmin puolin.
  5. Paloittele kala tarjoiluvadille ja koristele sitruunankuorisuikaleilla. Tarjoa kala uunien perunoiden ja jogurttikastikkeen kera.
Tilaa Glorian ruoka & viini
fenkoli
Lohi
sitruuna
marinoitu lohi
Päivän katiska
Juhannus

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Mummon jauhelihaperunalaatikko

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini