13:26 | 25.9.2017
Italialainen kaali-makkarapannu
Nopeasti kypsyvää makkaraa ja mausteiden muhkea tuoksu – italialainen kaali-makkarapannu tekee arjesta yksinkertaisesti parempaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo
Italialainen kaali-makkarapannu
Ainesosat
1/4
savoijinkaalia
1/4
punakaalia
1
pkt (280 g)
mausteista raakamakkaraa
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
1
tl
fenkolinsiemeniä
5
dl
kanalientä
2
dl
omenamehua
1/2
ruukkua
tuoretta salviaa tai 2 tl kuivattua
1/2 - 1
tl
suolaa
Vaiheet
- Viipaloi kaalit. Purista makkaramassa kuoresta suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa. Paista sipulia, valkosipulia ja fenkolinsiemeniä 1 minuutti. Lisää makkarat ja ruskista. Lisää kaalit ja paista 2–3 minuuttia.
- Kaada kanaliemi ja omenamehu pannuun. Anna padan hautua ja liemen keittyä kasaan noin 15 minuuttia.
- Hienonna salvia ja sekoita se ruokaan. Mausta suolalla.
Vinkki Ruoka onnistuu yhtä hyvin yhdestä kaalilajikkeesta.