
Nopeasti kypsyvää makkaraa ja mausteiden muhkea tuoksu – italialainen kaali-makkarapannu tekee arjesta yksinkertaisesti parempaa.
Italialainen kaali-makkarapannu
Ainekset
Työvaiheet
- Viipaloi kaalit. Purista makkaramassa kuoresta suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa. Paista sipulia, valkosipulia ja fenkolinsiemeniä 1 minuutti. Lisää makkarat ja ruskista. Lisää kaalit ja paista 2–3 minuuttia.
- Kaada kanaliemi ja omenamehu pannuun. Anna padan hautua ja liemen keittyä kasaan noin 15 minuuttia.
- Hienonna salvia ja sekoita se ruokaan. Mausta suolalla.
Vinkki Ruoka onnistuu yhtä hyvin yhdestä kaalilajikkeesta.
Herkullista, yllätyksellistä, myös perheemme nuorten makuun.