Lohikeiton uusi tuleminen. Lisää liemeen tyrnimehua ja kuorruta annos tillisilpulla ja ranskankermalla.
Lohikeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Poista lohifileestä nahka ja paloittele kala. Poista kiinankaalista kanta ja leikkaa kiinankaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja silppua sipulit. Halkaise ja huuhtele purjo ja viipaloi ohuiksi puolirenkaiksi. Riivi herneet.
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia 4 minuuttia. Lisää purjo ja jatka kuullottamista vielä muutama minuutti. Lisää vesi, fondi, mehu, pippuri ja suola. Keitä hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia.
- Lisää kiinankaali, kala ja herneet. Hauduta muutama minuutti. Tarkista maku. Viimeistele annokset rankankermalla ja tillisilpulla.
Kyllä se on hyvä resepti ;)
Vallan mainiota, mutta itse ainakin jouduin maustamaan reippaammalla kädellä. Pitkin matkaa maistellen tietää mitä kannattaa lisätä! :)
Tämä resepti on
1. On palkittu ja julkaistu Virginon sivuilla
http://www.virgino.fi/reseptit/alkuruuat/509-lohikeitto-tyrnimehulla-aat...
2. Julkaistu Et-lehden numerossa 12/2015
3. Nyt täällä
4. Ja tämä resepti osallistuu kilpailuun
http://suvunparasresepti.fi/kisa/
Ja mistä tiedän? Siitä kun olen sen itse suunnitellut